1. Úvod
  2. /
  3. Produkty
  4. /
  5. Ohniská
  6. /
  7. Ohniská Masuria
  8. /
  9. Ohnisko Boule 1000 Nexo

Ohnisko Boule 1000 Nexo

1.400,00 

BOULE 1000 je mimoriadne všestranný. Kombinuje funkcie grilu a záhradného ohniska.

Je vyrobený z odolnej ocele a dostupný v dvoch verziách: čierna, pokrytá žiaruvzdornou farbou, a autentická oceľ Corten, ktorá sa vyznačuje jedinečnou farbou hrdze.

Konštrukcia BOULE 1000 je založená na troch nohách vyrobených z exotického dreva, známeho svojou odolnosťou voči meniacim sa poveternostným podmienkam. Drevené nohy dodávajú grilu nielen stabilitu, ale sú aj výrazom jeho štýlového a prírodného dizajnu.

Gril je vybavený planchou*, ktorá umožňuje pripravovať rôzne jedlá. A čo viac, vďaka špeciálnej konštrukcii je možné planchu a ohnisko vyrovnať a prispôsobiť ich rôznym typom pôdy.

Pre ešte viac kulinárskych možností je možné ku grilu dokúpiť inovatívny nadstavec na gril. Ďalšou výhodou je kryt (veko), ktorý chráni planchu pred poveternostnými vplyvmi, čo umožňuje udržiavať gril vo výbornom stave po celý rok.

*plancha je voliteľné príslušenstvo

Katalógové číslo: - Kategórie: , Značka:

Popis

BOULE 1000 je mimoriadne všestranné zariadenie, ktoré kombinuje funkcie grilu a záhradného ohniska. Vyrobený z odolnej ocele je dostupný v dvoch verziách: čierna, pokrytá žiaruvzdornou farbou, a autentická oceľ Corten, ktorá sa vyznačuje jedinečnou farbou hrdze.

Konštrukcia BOULE 1000 je založená na troch nohách vyrobených z exotického dreva, známeho svojou odolnosťou voči meniacim sa poveternostným podmienkam. Drevené nohy dodávajú grilu nielen stabilitu, ale sú aj výrazom jeho štýlového a prírodného dizajnu.

Ohnisko Boule 1000 nexo
Grill na BOULE 1000 nexo
Ohnisko Boule 1000 nexo Konštrukcia BOULE 1000 je založená na troch nohách vyrobených z exotického dreva, známeho svojou odolnosťou voči meniacim sa poveternostným podmienkam. Drevené nohy dodávajú grilu nielen stabilitu, ale sú aj výrazom jeho štýlového a prírodného dizajnu. Gril je vybavený planchou, ktorá umožňuje pripravovať rôzne jedlá. A čo viac, vďaka špeciálnej konštrukcii je možné plancha a ohnisko vyrovnať a prispôsobiť ich rôznym typom pôdy. Pre ešte viac kulinárskych možností je možné ku grilu dokúpiť inovatívny nadstavec na gril. Ďalšou výhodou je kryt (veko), ktorý chráni planču pred poveternostnými vplyvmi, čo umožňuje udržiavať gril vo výbornom stave po celý rok.

Gril je vybavený planchou, ktorá umožňuje pripravovať rôzne jedlá. A čo viac, vďaka špeciálnej konštrukcii je možné plancha a ohnisko vyrovnať a prispôsobiť ich rôznym typom pôdy. Pre ešte viac kulinárskych možností je možné ku grilu dokúpiť inovatívny nadstavec na gril. Ďalšou výhodou je kryt (veko), ktorý chráni planču pred poveternostnými vplyvmi, čo umožňuje udržiavať gril vo výbornom stave po celý rok.

Ďalšie informácie

Hmotnosť 125 kg
Rozmery 106 × 106 × 74 cm
Farba

Čierne, Corten